Flyttefirma

Flyttefirma Ørestadens Flytteforretning er et velrenommeret transport- og flyttefirma med mange års erfaring inden for både private flytninger og erhvervsflytninger.

Som velrenommeret flyttefirma tager vi os selvfølgelig af alle typer flytninger og transporter, lige fra de helt traditionelle til de mere følsomme så som edb, klaver og flygel.

Til de mere udfordrende opgaver benytter vi os af vores helt egen flyttelift.

Flyttefirmaet Ørestadens Flytteforretning holder til i Kastrup og vi kører derfor naturligvis både i København og Storkøbenhavn. Vi klarer også alle typer flytteopgaver på Sjælland, så geografien er ikke nogen hindring.

  Ja tak, jeg ønsker at blive ringet op?

  Udfyld felterne og vi kontakter dig

  Ved flytning af vi det kloge flyttefirma valg
  Når du søger en professionel, effektiv og skånsom flytning af dine ejendele, er flyttefirma Ørestadens Flytteforretning det kloge valg.

   

  Alle vores medarbejdere har arbejdet i branchen i mange år, og de forstår, at en flytning ikke kun handler om råstyrke. Det handler også om elegance og finesse, så dine møbler og øvrige ejendele kommer frem uden skader.

  Hvad koster det at hyre et flyttefirma?
  En flytning er ikke bare en flytning, og derfor er det vanskeligt at svare præcis på, hvad det koster at hyre et flyttefirma.

   

  Prisen kommer til dels an på, hvor du flytter fra og til, dels på omfanget af opgaven.

  Vi afgiver dog altid gerne en fast pris på netop din flytte- eller transportopgave, så du ved, hvad du har at gå ud fra.

  Kontakt os allerede i dag på telefon 70 20 45 50, eller send os en mail på zimling@vognmand-zimling.dk
  og få et godt og naturligvis helt uforpligtende flyttetilbud fra os.